Despre CS Sincron

Home / Despre CS Sincron
 • Despre CS Sincron

  Bine ati venit !
      Clubul Sportiv SINCRON s-a infiintat la 06 martie 2003 ca urmare a continuitatii activitatii sportive si confirmarii pasiunii pentru artele martiale a fondatorului clubului – RADOI VALENTIN – de a ajuta la formarea si valorificarea unor noi talente in domeniul artelor martiale.
      Clubul a luat fiinta din dorinta de a dezvolta o miscare sportiva de inalt profesionalism, de a descoperi si incuraja persoanele cu aptitudini in domeniul artelor martiale care vor beneficia de vasta experienta a instructorilor si antrenorilor nostri. Prin infiintarea acestui club noi dorim promovarea artelor martiale la nivel universal si adaptarea acestuia la cerintele practice, perfectionind totodata metodele de predare si antrenament existente, pentru a se adresa tuturor, in special copiilor si tinerilor.

  Clubul sportiv SINCRON este reprezentat de RADOI VALENTIN.

  Acest club aduce un plus de experienta considerabil in antrenamentul si psihologia sportivilor

  Clubul este constituit din:
  RADOI VALENTIN – presedinte/antrenor

  RADOI ALINA-DOINA – vicepresedinte

  SAFTOIU LUMINITA – secretar

      Clubul Sportiv SINCRON are ca scop al activitatii descoperirea si indrumarea de noi talente in sport, practicarea stilurilor si sistemelor de lupta: FREE STYLE SINCRON, KICKBOXING, MUAI THAI, GOJU-RYU, a artelor martiale, recuperarea fizica si educarea tinerilor prin studiul artelor martiale, precum si ridicare nivelului tehnic si tactic al practicantilor. Clubul Sportiv SINCRON este recunoscut de agentia nationala de sport fiind afiliat si la Federatia Romana de arte martiale de contact .
      Antrenorii si instructorii Clubului Sportiv SINCRON predau arte martiale in cadrul gradinitelor si al firmelor de paza si protectie, cat si antrenamente particulare.
  Clubul Sportiv SINCRON organizeaza excursii, cantonamente,stagii ,festivaluri si competitii de arte martiale.
      Aceste activitati din cadrul Clubului Sportiv SINCRON le dezvolta practicantilor caracterul ,personalitatea ,abilitatile practice de a deveni independenti sociabili si disciplinati, facand tehnici de autoaparare, sport si distractie, astfel incat sa imbinam utilul cu placutul, devenind oameni puternici in societate.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube