• Cum redirectionez

  Cum pot redirectiona cei 2%?

  Este bine sa stiti ca cei 2% pe care ii veti directiona catre clubul nostru prin completarea formularul 230, nu implica nici un cost pentru dumneavoastra, acesta nefiind altceva decat o redirectionare de catre stat din impozitul deja platit de catre orice contribuabil in anul precedent.

  In anul precedent multi dintre membrii Clubului Sincron precum si prieteni sau rude ai acestora au ales sa directioneze cei 2% catre clubul nostru. Dorim sa le multumim si pe aceasta cale pentru sprijinul oferit. Sumele directionate de catre dumneavoastra in anii precedenti ne-au ajutat sa premiem sportivii cu rezultate meritorii.

  Pentru a redirectiona cei 2% va rugam sa descarcati formularul 230 apasand >> AICI <<

  Companiile din Romania pot redirectiona catre ONG-uri o suma mai mica sau egala cu 20% din impozitul pe profit.

  Codul fiscal permite ca, incepand din 2004, firmele sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului catre un ONG, fara nici o cheltuiala suplimentara. Suma redirectionata trebuie sa fie insa mai mica de 3 la mie din cifra de afaceri.

  IMPOZITUL PE PROFIT al oricarei companii poate avea urmatoarea repartizare, conform Codului Fiscal: Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p)“Contribuabilii care efectueaza sponsorizari sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, ale Legii bibliotecilor nr.334/2002, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele condii:

  - Este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri.

  - Nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

  Va propunem sa redirectionati 80% catre stat si 20% catre proiectele “Clubului Sportiv Sincron”, incheind un contract de sponsorizare cu acest club.SPONSORIZAREA ESTE TOTAL DEDUCTIBILA DIN IMPOZIT DACA SE INCADREAZA IN LIMITELE IMPUSE DE CODUL FISCAL (sa nu fie mai mare 3 % din Cifra de Afaceri,si de 20% din impozit).

  DESCARCA FORMULARUL 230

  tags: